Wednesday, June 28, 2006

pelik..........

hmmm........aku raser pelik sangat2..... ader yang kater "people don't change" tapi bg aku people do change a lot... serius.... sekarang nih pon aku tgh pelik apsal la tetiba member aku nih jadik lain....dulu lain sekarang lain.... dulu tuh bukan meaning zaman dulu tapi baru2 nih gk la... actualy, selalunye die yang suke msg aku la, kaco aku la tapi suddenly jadik pelik.... as far as i can remember lepas result kuar.... nape tah... takkan marah kt aku pasal result kot.... abes tuh nape plak...? selalu die yg msg aku n after quite a long time die menyepi diri, aku la mengambil alih tugas meng'sms' die...aku kan kawan yg baik.. hehe... tp tah nape respon die cam pelik... sepatah, sepatah... cam layan tak layan je... balas2...tapi cam balas "u too".. tak pon "cam biaser je".. and even ";p" die balas smiley je kat aku untuk bls sms aku.... maner aku tak pk sumthing wrong.... hmm... pelik nye... takan la awek die tak kasik kawan ngan aku dah...? n takan la selepas sekian lamer die ader awek br sekarang die raser tak leh kawan ngan aku dah.... hmm.....pelik.......taktau la nk pk pe.... tak la pk positif tak..negatif pn tak... but still thinking.... whats wrong?! entahla, mmg la aku sindrik cakap wat pe terhegeh2 nak kawan ngan org yg tanak kawan ngan kiter... wat pe nak kawan ngan org yg tak reti nak appreaciate kiter as a friend... but, as a "good" friend(;p) i think i deserved to know my friends problem.. but, since he being so "cold" so i can do nothing.... tahla... just wait n see... i believe that everythig happens for a reason.... so, i hav to be patience to know the reason.... YA ALLAH YA TUHANKU, jadikanlah aku hambamu yang sabar.... amin.


by,
Aimi A.Z yang tgh pelik sangat sangat pelik

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin