Monday, August 21, 2006

akhirnye....kawin gak ct...... ;p

(gambar nih aku 'curik' dr email yang hotlink send kat aku ;p )
sj je nak tulih pasal ct nurhaliza memandangkan die dah selamat jadik isteri kepade dato' K.... komen aku? hm, aku no komen.... bagik aku, dah jodoh die terime je la... sape kiter nak mempersoalkan jodoh orang ye tak..? kiter nye pon tak tentu lagik dah dok nak ngate orang... wat pe kan...? so, semuge ct berbahagie dngan jalan yang die pilh sindrik... insyaALLAH........


by,
Aimi A.Z yang ponteng kelas ari nih bukan sebab nak tgk ct kawen tapi sebab kemalasan yang melanda

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin