Monday, September 04, 2006

cuti cuti Malaysia.....

hehe... sebenarnye bukan cuti2 Malaysia, tapi cuti2 Aimi A.Z... lupe plak nak bitau yang aku tengah cuti sem nih..so, mungkin kerap la sket aku mengupdate blog nih... insyaALLAH... klu aku rajin.. seperti yang semorang tau aku memang malas org nye... hmm... plan maser cuti yang seminggu nih aku ingat nak siapkan semue keje yang terbengkalai.... ye la, kat umah sewa tuh malas sangat nak wat keje, tp kat umah nih pon malas gak la... dah 4 ari dok umah tak wat pape gak lagik... erm, pastuh nak siapkan proposal untuk final year punye project n lastly ingat nak g jalan2... tp tatau la g maner... td baru g nilai beli kain nak wat baju raye.... ari rabu nih plak umi ajak teman die bawak anak2 murid khas die naik cameron.... best gak naik cameron tapi tak sure lagik, nnt akan dipikirkan...azham n the gang pn nak naik cameron jumaat nih g camping tapi hampeh dan berlagak btol pakcik sorang tuh.... bukannye nak ajak kitorang....teraser kitorang tau... ceit..... nih nak ajak kawan2 semue merajuk nih... ahakz!! tp merajuk ngan azham pn bukan dapat ape... ye tak? ahakz!! erm, tak kesah la... tapi seminggu cuti sebenarnye teramatla sekejapnye... tp ape nak wat... sebagai seorang pelajar kenelah ikut time table yang dah ditetapkan... ahakz!! k la... nak citer pasal perbincangan ngan uncle zainal pasal kes melayu murtad tuh tp not in da mood.... later, k... till then, bye!


by,
Aimi A.Z yang masih mencari2 aktiviti di maser cuti nih

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin