Monday, October 30, 2006

raya 2006

raya taun nih cam best la gak, tapi malas nak citer banyak2... tgk gambo je cukup la... ;p

nih gambo d pagi raye ngan couz

b'salam2an ngan opah d pagi raye

maser malam raye ke2 kat oldtime kopitiam

sisterhood moments

yang tambah bestnye raye taun nih sebab dapat duit raye lebey dr taun2 lepas... takpe la kan, lgpn nih kan taun2 akhir aku nak mengutip duit raye... pasnih kene kasik duit raye plak.. ahakz!!actually, ader tangkap gambo ramai2 'a big happy family' tapi malangnye tak dapat lagik gambo tuh... nnt if dah dapat aku attach, k? cam luper plak lepas raye nih ader final exam... hak hak.. tu lah sakan sangat raye... ;p



by,
Aimi A.Z yang teraser best di hari raye taun nih sampai terlupe pasal final exam

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin