Saturday, October 14, 2006

raye oh raye......

lamer dah tak update.. rupe2nye dah masuk 10 hari terakhir puaser and rupe2 nye jugak dah nak raye... and rupe2 nye aku bakal menghabiskan sem nih dan akan muncullah status 'final-year-student' pasnih... ahakz!! cam tak sangke je aku dah nak melangkah ke alam 'final-year' yang tersangatlah bznye sebelum aku melangkah ke alam pekerjaan yang teraser cam best je sekarang nih...ahakz! panjang tak ayat aku...? ;p sekarang pn agak bz ngan test and presentation and lab report and assignment and tak lamer lagik ngan final exam yang bakal menejlma begitu jua dengan raye....ei, syoknye nak raye..... tak sabar dah... tapi tak baik lah kan, patutnye bersedih sebab bakal tinggalkan bulan ramadhan yang penuh kerahmatan nih.....

anyway, sempena raye yang bakap menjelma nih, aku menyusun 10 jari tangan, if tak cukup leh gak susun 10 jari kaki nak wish semorang selamat hari raye aidilfitri... sememangnye aku nih manusia yang biaser yang selalu menyusahkan n membuat dosa dengan manusia2 lain... oleh itu, aku nak memohon maap untuk segala salah dan silap aku selama nih.... and sempene hari raye nih gak aku maapkan segale salah silap korang kat aku tak kire sekecik kuman or sebesar bumi... ahakz!! poyo la gak kan... hehe.... raye jemputlah datang umah..... ;P


by,
Aimi A.Z yang sangat bz tapi tetap raser seronok nak raye...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin