Thursday, November 30, 2006

nak keje ke xnak....?!

this question arrise biler tetibe je farah cakap ader keje kosong, jadik customer service, from mon-fri, 8am-5.30pm, gaji RM800.... hmm, berbaloi la RM800 untuk keje angkat fon je n keje offine hour plak tuh.... tapi tahla, if aku keje abes la cuti aku camtuh n aku tak dapat yang projek2 di maser cuti....sebab cuti pon xlamer.... hmm, sebenarnye aku yang ngengade kot... hehe... memule memang aku rase confirm tanak keje, tapi biler abah cakap "takyah la keje" aku tetibe je raser nak keje..... n biler abah dah cakap "ha, kejelah..." tetibe plak aku tanak keje... biaser la aku memang camnih.. ape yang orang tak kasik tu lah nak, biler orang dah kasik tuh xnak plak....gedik btol la... ahakz! hmm, camer nih... actually farah nak jawapan semalam tp pagi nih aku tak abes pk lg... ahakz!! hmm.... actually, yang abah tak kasik keje tuh die cakap suruh aku tolong die wt satu projek nih... seminggu die kasik RM100 n kire sebulan RM400 la... memang la lagik sket tapi kire aku dok umah takyah pikir pasal duit makan ke duit mende ke... pastuh plak tak ikut office hour...dalam 3-4 jam je sehari kat umah plak tuh tak la cam tensen sangat.... entertainment kt umah nih pon best.... hmm, tetibe je aku raser aku dapat jawapannye.... btol gak kan...? baik la aku wat projek kat umah nih drp keje.... leh bercuti gak... leh wat projek2 lain gak.... hmm, btol gak tuh....hmm, k la.... aku nak g sms farah nih.... chiow...!!


by,
Aimi A.Z yang tetibe je dah dapat jawapan untuk soklan sindrik....

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin