Monday, December 11, 2006

back to basis....

huhu....kembali kepade blog skin yang asal... entah lah... cam buhsan je.. sebab cam loading pn lembab.... nnt la aku blajar lagik kod2 HTML n akan ku tunjukkan kehebatanku... aiceh, tak hebat langsung... blah ar..... amende pn tatau cakap banyak... hehe....
cuti tah dah bape puluh ari tapi entah lah..... nak kate tak wat pape langsung, tak gak... sebab aku ader "projek" cuti nih.... tak lah besar pn, baru nak start pn... aku tlg umi je... malas ar nak citer... nnt aku citer siap tangkap gambo lagik nnt aku tunjuk kat korang.... tapi, best ke citer kat sini? cam xbest je, nnt satu dunia tau... hehehe... camla satu 'dunia' bace blog ko nih Aimi A.Z oi... :P
pasal praktikal tak settle2 lagik nih... erm, aku je yang nak menyusahkan diri actually.... dah ader offer siap senang lagik takyah resume takyah mende dah dapat dah, siap nak bagik elaun RM500 lagik aku yang tanak....bukan tanak, tapi tahlah....... cam abah cakap la, aku nih mende kalau senang nak dapat mesti tanak....nak yang susah n kene usahe sindrik tuh gak... nnt la aku pikir pasal offer tuh.... sementare tuh carik yang lain dlu....tapi surat dt fac nih xde gak lagik... buhsan btol la.....
ha, lupe plak nak citer...aku dah wat tour jelajah Malaysia nih dah.... ari tuh cuti2 Malaysia kat JB.. lamer dah tak g JB, nampak maju sangat cam KL.... lawa pn lawa... dahlah bilik hotel aku kat tingkat 26 kat tengah2 JB tuh plak, nampak satu JB siap ngan singapore2 skalik... malangnye, tak bawak kamera.... sungguh malang... tak dapat tangkap gambo "keindahan malam di JB" hehe.....
memandangkan dah lamer tak update, so aku nak tulih semue skalik sekarang nih... hehe... ari tuh sempat dah tgk citer CINTA.... hmm, not bad untuk filem melayu.... satu mende baru dalam Malaysia... hehe.... nnt aku wat review.... sekarang nih malas... mate pn agak2 ngantuk..... :P
ape lagi nak tulih ek..? tetibe je cam takde idea.... ha, nnt la aku sambung....cam ngantuk je plak....ader citer best lagik nih pasal ideologi yang berbeza.... Just wait.... :P


by,
Aimi A.Z yang nak citer tapi malas




PS unt SYED: nnt klu rajin aku "karang"kan JANJI-JANJI MANIS SYED ROSMAN untuk tatapan umum... cam ko cakap, semue mende kene ader hitam putih.... nntkan kemunculannye.... ahakz!!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin