Thursday, December 21, 2006

it's my birthday....

i'm 22.... cam tak caye je, tapi tulah hakikatnye... i'm 22...!! orang lain dah nak masuk 23 dah tapi aku baru nak masuk 22... tapi takpelah, at least aku awet mude... hehe.... so, my wishes on this special day:-
  1. i wanna be happy for da rest of my life
  2. i hope to be a professional engineer with tittle IR in front of my name in 5 years time
  3. i hope that I will grad with 1st class honour

tuh je main 3 wishes...yang lain banyhak lagik tapi rahsie le...takan nak reveal semue kat sini.. tak best la plak.. ahakz!! so, wishing me a very BOOMbastic birthday and hope that all of my dream come true... insyaALLAH....

by da way, thanks kepader semue kengkawan yang wish.... it's da thoughts that counts... :P tapi tahun nih cam dapat kurang wishes drp taun2 sebelum nih...mungkin aku dah semakin kekurangan kawan or kawan2 ku semakin melupakan aku or mungkin gak kawan2 ku tanak wish kat aku sebab aku yang suke xnak wish kat orang...ha, padan muke aku sindrik...ahakz!!!!!

by,

Aimi A.Z yang tengah bergumbira di saat melangkah ke alam 22... aiceh!


No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin