Monday, May 21, 2007

hepi birthday...!!

sabtu ari tuh, g umah che an celebrate semue birthday yang jatuh dalam bulan mei plus tayangan 'big screen' final AF5.... ramai gak yang datang... kitorang satu family minus ihsan n nie, auty chom se family minus nazrin, uncle mail se famili minus jaja n jes, uncle lan se famili minus azra n mira, auntie bibah ngan hubby n of course tuan rumah n famili.... maser makan semue org ader but maser bermulanye AF, peminat2 bola menghilangkan diri ke kedai mamak tgk MU vs Chelsea.... diorang semue tuh fanatik MU tapi biler chealsea yang menang semue balik ngan penuh kehampaan... haha..... nih ader gambo yang di'cilok' dr che an... jangan marah yea... :P














nih home-made birthday cake yang kak awatip wat khas untuk suami tersayang.... sedap... ader blueberry kat tengah2... nnt leh blajar wat kek dr kak awatip... hehe... leh kn...?















nih plak espresso delight cake dr baker's cottage yang kitorang beli.. ngan coffee sponge base and coffee fresh cream toppings with strawberry choc n choc flakes... fuhh... masyukk...!! :P














nih plak carrot cake dr secret resipi yang auntie nin bawak... oleh kerane aku nih bukan penggemar carrot, so i'm not so into it... tapi untuk org2 lain, diorang kete, sangat sedap....


nih la die gambo2 org yang diraikan.... from left, aizat, ummi, tikah, n che an...actually ader lagik org2 yang menyambut besday in may tapi malu2 kucing plak nak meniup lilin.. haha... tak kesah la kan.... asalkan gembire sudah.... so, kemuncak malam tu ditutup dengan kemenangan mila sebagai juara baru af5... dah agak dah mila menang sebab suare die power giler... memule memang sengau nak mampus n aku pn tak brape suke tapi berkat pembelajaran die kat akademi, dr sengau bertukar menjadi merdu... kesimpulan yang leh wat di sini, semue mende akan dapat kiter capai if kiter usaha betul2... so, chaiyo3x......!!


by,
Aimi A.Z yang tak sabar nak sambut besday sendiri... :P




1 comment:

Tigerkun said...

Macam pernah kuliat beday kek tu....tapi dimana yahhhh :-P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin