Tuesday, July 31, 2007

it's Nonie's day!~

maybe nih last julai untuk aku ngan kawan2 makan ramai2, celebrate besday noni ramai2, and do all the stuff together.. sebab lepas nih kan dah abes blajar tah maner pegi semorang.... mesti dah tak jumpe dah... huhu... teraser sedih la plak... hak hak...poyo la nak sedey2, sepatutnye ari nih jadik ari yang best... it's a ladies day out... :P anyway, hepi besday noni... ko tuh dah besar.... dah 23 tahun dah pn.... so, act like u're 23... cover2 sket gelak tuh.....jadik wanita melayu terakhir sket.... haha.... anyway, semoge ko jadik budak baik n dapat semue bende yang ko nak dlm idop ko..... jangan lupe kitorang tau... :P

review from birthday gurl click here



by,

Aimi A.Z yang teraser sekejap je maser lagik nak habiskan ngan kawan2 kat UiTM nih... huhu...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin