Thursday, June 12, 2008

Dedicated to Farah Adeela

ok, sebelum kiter "mengumpat" lagi best kalo kiter memperkenalkan org yang diumpat terlebey dulu.... perkenalkan gambar di atas yang terletak di dalam yellow-cloud tuh la farah-yang-kununnye-hebat.... topic nih didedicated khas buat tuan empunya diri kerana beliau baru sahaja mendiscover blog "saye" nih dan terus meninggalkan komen yang sangat panjang.... ha, sebelum kiter start sesi "mengumpat" nih, nak bitau sket... gambar di atas tuh diambil kat umah farah adeela semasa raya tahun 2007... erm, maybe tahun terakhir muke2 tuh berkumpul bersama... hahahahaha.... xyah nak sesi tangkap leleh plak...

So, sebenarnye nih kire cam warkah untuk farah adeela la... org lain takyah bace pn xpe.... :P

Wahai Farah Adeela,
buat ape la anda nak marah2 pasal post Malaysia & Minyak saye tuh? kan awal2 dah saye dah pesan, nih kan blog saye...biar la saye nak tulih ape pn... owh, saye lupe, sekarang nih kan blogger kene berhati2 sebab salah cakap sikit je nnt kene jail... OOoPs... sayee dah salah cakap ke?

Wahai Farah Adeela,
Anda takleh nak salahkan saye 100% di atas blog entry saye.. lgpn anda punye so-called idola jugak yang telah membasuh otak saye untuk menjadi rakyat yang sebegitu rupe.. eh, takan la tetibe plak Prof S tuh dah tak menjadi idola anda? sejak biler plak tuh? sejak minyak dah naik...? hahahahhaha.....

Wahai Farah Adeela,
Anda nih perasan tak... anda nih antara org yang bertuah kat muke bumi nih... di saat sumeorang tgh mencari2 pekerjaan, anda dah diberi pekerjaan di depan mate anda... tapi anda tak nak... saye taulah peel anda nih... kalo mende yang senang2 dapat camtuh memang anda tanak...yang susah dapat tuh gak yang anda nak... apelah anda nih....

Wahai Farah Adeela,
Kalau anda dah tanak keje tuh, anda cakap je la NO. apelah susah sangat nak cakap NO tuh. bak kate ayah saye senang je... hanye dengan menggerakkan bibir bawah dan bibir atas je... ape susahnye... senang je... cube try... hahahahaha..... kalo susah nak cakap NO cakap je YES, lg senang... :P

Wahai Farah Adeela,
saye sebenarnye banyak lagik nak tulis buat tatapan anda nih tapi saye nih dah ngantukk, esok plak banyak keje...lgpn, nnt termasuk plak isu2 sensitif yang tak patut dibiarkan untuk tatapan umum. so, sebelum saye melalut baik la saye benti kat sini....lgpn, nnt anda ter"dapat" darah tggi plak sebab asyik dok marah2 ngan saye... OoPs! i did it again!

by,
Aimi A.Z yang teraser entry nih sangat menggedikkan..

1 comment:

fawghah said...

yes... it's ur blog.. u can write whatever u want here. and.. im as the reader of ur blog... are freely to leave my comment.. on any issue that i think.. i shud be doing so..... :D

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin