Wednesday, June 18, 2008

Kawan2 ku Sudah kawen!

erm......kawan2 ku sudah kawen? rasenye kawan2 ku nih sebaya dengan aku je, apsal diorang dah kawen tp aku belum kawen... adakah aku yang lambat kawen or diorang yang kawen cepat? hahahahaha..... anyway, nih just the pics yang aku captured when i attended their majlis kawin. yang aku tak g tuh tak dapatlah nak mengupload gambonye since gambonye pn aku xde... muahahahahaha....

so, sebagai pembukaan, dimulakan dengan yang paling latest skali.. tapi bukan kawen pn, bertunang.... nih la bakal Puan Siti Arina. merangkap Cikgu Siti.... hehehehehe..... Cikgu Siti kite nih merancang nak kawen tahun depan apabila duitnye telah mencukupi untuk membina masjid, katanya!


Wokeh, nih plak yang second latest... nih Puan Siti Khadijah... eh, baru perasan... Siti gak....td Siti Arina nih Siti Khadijah. hahahaha....So, bertempat kat Seremban, Siti Khadijah nih telah menamatkan zaman bujangnye sejurus selepas die menamatkan final exam nye... cayalah..... :P

Ni lak Rodiah Ishak.. nasib baek name die takde Siti... hahahaha...nih lagik minah sempoi. wat majlis tunang pagi, then majlis nikah petang. that's why jemput sikit org nye.... bersanding tatau lg biler, setakat nih tak dengar plak... hahahaha.... buat yang wajib je kan, bagus..... :P

Congratulations untuk semue... kepada pengantin2 baru yang lain seperti Al-Azhar, Juju, Kak Mas yang aku tak dapat g majlis kawennye, n kepada Siti Khadijah Che Osmi yang aku tak g majlis tunangnye pn diucapkan Congratulations... Doa aku insyaALLAH sampai semuge korang bahagia ke anak cucu walaupon aku tak sampai2... hahahahaha........

by,

Aimi A.Z yang tgh pk lepas nih turn sape plak

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin