Sunday, July 06, 2008

Sepi itu BEST!

(gambar di 'cilok' dr http://afdlinshauki.blogspot.com/ *baik punye cilok!*)
Serius. Memang BEST! aku mmg recommend korang g tgk citer nih. haha. korang mesti kater aku jiwang karat suke tgk citer camnih, tapi ape masalahnye. kalo mende tuh dah best, kiter cakap je la best kan. wat pe nak hipokrit. konsep same cam CINTA but with different pespective of LOVE and absolutely with different LOVE stories.
Sipnosis:
Ade 3 couple dlm citer nih.... actually its not couple la, sebab diorang bertiga... 3-3 love stories ader 3org.. bukan cam org ketiga but lebey kurang la.. hahahahaha (ayat cam hampeh!)
LOVE STORY #1
Vanida Imran + Afdlin Shauki + Nasha Aziz
LOVE STORY#2
Riezman + Tony Eusoff + Eja
LOVE STORY #3
BaizuraKahar + SyedHusein + Pierre Adre
tetibe malas plak nak wat sipnosis. korang tgk sindrik la.. nnt tak best plak aku dah citer.. hilang best nye tgk citer tuh.. nnt dah tgk kiter comment sesamer. but overall mmg best.. die nye story yang cam lain dr yang lain, muzik die yang masuk ngan citer n yang penting gambar die mmg lawa. serius.. hm...puji melambung aku nih... takde ke Khabir Bahtia tuh nak kasik insentif.. *haha*
by,
Aimi A.Z yang raser nak tgk lagi sekali je....
P/S: Kalau filem Melayu banyak yang berkualiti camnih sure lg ramai org Melayu tgk citer Melayu... :P

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin