Saturday, August 16, 2008

Sukan & Aimi A.Z

So, seperti yang dijanjikan, sempena Sukan Olimpik yang sedang berlangsung, aku pn nak menyebuk menyenaraikan sukan2 yang pernah aku involve. xsemestinye aku tere tapi yang pernah main la.. so, ini 5 sukan je yang aku ader gambar untuk buktikan. sebanarnye banyak lagi yang aku main, tapi xde gambar... so, 5 pn kire oklah kan... tapi kan, sukan2 nih tak masuk olympic pn... tapi, sj je mengaitkan dengan olimpik.



#1 Orienteering
ok. being 1st on the list sebab i'm sure tak ramai yang pernah dgr ttg sukan nih. aku pn maser masuk sukan nih pn tak pernah dengar gak pasal sukan nih tapi belasah je la. main sukan nih time SAF (Sukan Antara Fakulti) kat UiTM. bukan sebab tere kitorang mewakili fakulti tapi sebab takde org lain yang nak masuk.. ahakz! result: no. 7 out of bape belas tah. tak ingat. tapi, quite fun gak la sebab if salah strategi n salah tafsir peta kite akan kalah.... :P


#2 Pool
no reason of being 2nd on the list. tgk mulut aku tuh menunjukkan betape bersungguh2nye aku mengattact bola tuh.. hahahha. maser nih kat awana kijal, terengganu. one of the facilities there and kitorang pn tak melepaskan peluang yang ader untuk bermain secare percume! eh, ke possing je? hahahahahaha.....


#3 Swimming
ok. sekarang nih memang sukan yang aku amalkan. swim tuh bagus untuk kesihatan... hahahahaha.... maser nih gambar ngan noni kat UM. Ladies Night die ari selasa and jumaat pukul 7.00 - 9.00 malam. swimming pool olimpik size tapi kedalaman die tak ikut olimpik size. dalam die takla dalam sangan just 1.2m -1.6m je.. then, kalo weekend tuh aku swim kat Kompleks Kejiranan Putrajaya je. takla olimpik siz tapi boleh la dr takde.. :P

#4 Futsal
dah lamer giler tak main futsal. bukannye tanak main tapi dah tak cukup org nak main. kalo tak cukup team, camner naik main. betul tak. so, sape yang nak cr org main futsal leh la ajak aku.... tapi aku x tere pn... badan pn berat. tapi, nak main gak.. hehehe


#5 Golf

last but not least in the list, is Golf. seperti yang anda lihat, saya hanya berada di driving range sahaje. bolehla nak practise pukul bola.. nak tau ape bestnye Golf nih yang org suke sangat. maner tau nnt aku wat bisnes ke, aku kene la tau main golf sebab nak wat bisnes deal.. hahahahahaha.....but, nih pn a very long ago.....



actually banyak lagik game yang aku main such as badminton, squash, kayak, Frisbee, netball and even Daytona.. hahahaha... tuh pn game gak ape.... hehehe... tapi nih je gambar yang ader so, aku letak nih je dalam list.. n ader gak games yang aku nak main tapi tak dapat2 main lagi such as paint ball. pastuh paling teringin aku nak try sky diving tapi tuh pn bukan sukan kot.. hehehehe... so, that's it! Sukan & Aimi A.Z...



**Congrats to Lee Chong Wei.. Malaysia Buleh!



by,
Aimi A.Z yang mengharapkan Malaysia dapat emas untuk Olimpik 2008 nih....

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin