Saturday, August 30, 2008

Za & Farewell Party

Bertemu dan berpisah
Adat manusia biasa
Hilang di mata tapi di hati tidak lupa
Berdoalah kita agar aman dan sentosa
Semoga dapat kita berjumpa di lain masa



Dulu2 maser kat sekolah if ader sape2 nak pindah sekolah mesti nyanyi lagu nih. actually cam ader version english tp cukupla nih kan. huhuhuhuhu. lagu nih ditujukan khas untuk za.



ape kes Za ngan farewell party?



ok.. camnih ceritenye. engineer kiter sorang tuh dapat keje ngan JKR. die posting kat terengganu. walaupon die org terengganu tapi die masih lom bersedia nak balik terengganu dan bekerja die sane tapi die terpaksa juga meninggalkan KL dan kawan2 nye ini.. huhuhuhuhu. so, kitorang g la lepak2 kali terakhir ngan Za sebelum Za meninggalkan KL tuk selama2nye. *tuh ayat Za, bukan ayat aku*


Venue lepak Delicious, Bangsar Village. Time lepas keje. Tetamu yang hadir: Warda, Farah, Noni, Fieza, Za, Aku, dan Arina & tunang. kawan2 lain balik ke kg halaman masing2.. lgpn, Za dapat tau kene posting pn petang jumaat, so pas keje dah nak berkumpul, so sape yang dekat2 je lah ader. act, kitorang ader nak wat plan ala-ala reunion 31 ogos bersempena dbot trun ke kl, tp kire semalam tuh dijadikan la reunion.


Keadaan menjadi sedikit beremosi apabila time nak mengucapkan selamat tinggal. terjadilah drama di mana banjir kilat berlaku dengan sekelip mata. walaupun tau zaman sekarang yang berteknologi tinggi boleh berhubungan setiap masa dan setiap detik, namun lumrah manusia camtuh la. kalau nak berpisah tuh mesti sedih. tambah2 lagik biler dah berkawan lebey dr 6 tahun cam kitorang. lagipn, lepas nih mesti keadaan dah jadi lain.. erm........


So, kepada Siti Zanariah Mohd Rasadi didoakan semuga anda menjadi Engineer yang berjaya & jangan la tinggalkan KL tuk selama2 nye. datangla melawat kitorang sekali skala. diharapkan juga semuge anda bertemu jodoh anda di sana.


kepada kawan2 yang lain, jgn la sedih sangat. setiap yang bertemu tuh pasti akan berpisah cume kiter je tatau biler. kiter doakan je semuge Za tak lupe kiter... :P kepada kawan2 yang banjir kilat tuh jgn riso, aku akan rahsiakan siape korang.. hahahahahahahahha



**gambar akan di upload setelah aku dapat gambar dr za or arina. so tunggu je...



by,
Aimi A.Z yang terpikir if die pegi maner2 nnt ader ke yang "banjir kilat" or sumenye buat bodo je... hahahahaha

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin