Wednesday, September 17, 2008

Chocolate Chip Cookies



INGREDIENTS
* 205 g butter 1 block
* 150 g white sugar
* 110 g brown sugar
* 2 eggs
* 10 ml vanilla extract
* 280 g all-purpose flour
* 5 g baking soda
* 6 g salt secubit garam
* 300 g milk chocolate chips
* 100 g chopped almond
* 50 g sunflower seeds (kuaci) kalau nak


DIRECTIONS
1. Preheat oven to 180 degrees. Grease cookie sheets. dengan butter. sket je kasik tak melekat
2. In a large bowl, cream together the butter, brown sugar and white sugar until light and fluffy.
3. Add the eggs one at a time, beating well with each addition, then stir in the vanilla .
4. Combine the flour, baking soda and salt; gradually stir into the creamed mixture.
5. Finally, fold in the chocolate chips, almond, and sunflower seeds. Drop by rounded spoonfuls onto the prepared cookie sheets. Jemput2 je senang
6. Bake for 8 to 10 minutes in the preheated oven, until light brown. Allow cookies to cool on baking sheet for 5 minutes before removing to a wire rack to cool completely.


TIPS
Maser nak taruk dalam talam tuh, takyah wat bulat2. jemput2 kan aje. sebab nye, if wat bulat2 nnt biler cookies tuh dah masak, die akan rata je, takder almond2 yang tersembul kuar. if wat jemput2, nnt cookies tuh jadi menggerutu2 dan kelihatan amat lazat sekali! :P try lah


by,
Aimi A.Z yang ade banyak lagik resipi chocolate chip...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin