Tuesday, October 07, 2008

BBQ at Putrajaya

Sebelum aku memulakan bibit2 perkataan, ingin aku bitau nih bukan BBQ yg slalu kitorang wat setiap hari Raya. hahahaha... kang ader kawan2 yang teraser sebab tak dijemput plak. nih cam BBQ secare kecil2an untuk family gathering jer. kecil2an pn, 4 ekor gak la ayam yang 'selamat'... untuk kengkawan, insyaALLAH nnt ader open house if ader rezeki la. kiter hanya merancang...... So, seperti biaser, let's the pictures do all the talking... :P


nih sebahagian drp ayam and sebahagian drp peralatan memanggang...


nih org2 di balik tabir pembakaran ayam...

Bismillahirrohmanirrahim......

Nih tuan2 rumah yang makan dulu drp tetapi *ish, kurang senonoh la korang nih*

ihsan yang wat muke comel... berlatarbelakangkan kaklala yang tgh wat pe tah...

sesi menjamu selera


akhirnye...ader gak gambar aku walaupon kurang menarik.. hahaha...


So, tuh la kisah kami ber'BBQ' di Putrajaya. Gambar kebanyakannye dicilok kat Facebook Cek An. So, sekian.


by,
Aimi A.Z yang tgh banyak mende nak share tuh yang rajin update blog...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin