Tuesday, October 28, 2008

Kenduri Kendara! (Pt 2)


Seperti yang dijanjikan, nih gambar untuk Kenduri sebelah malamnye bertempat di tempat yg sama iaitu di depan rumah kitorang @ Putrajaya. Main menu ialah Sate n yang lelain makanan yg jiran2 bawah sebab majlis berkonsepkan Potluck. So, punye lah banyak makanan n memandangkan kitorang bukan Tuan Rumah maka kitorang leh makan dengan sepuas2nye sebab takyah layan tetamu. That's why malam tuh aku tdo dengan kepenatan n kekenyangan. hahahahha.....

So, aktiviti yg paling menarik ialah bergambar... bergambar... & bergambar... Syiok weh... Syiok sendiri.. hahahaha....Tu je kot nak share. kan aku dah cakapp, buhsan je.. hehe..... eh jap. Seperti biaser, incident yang berlaku. ha, nih bukanlah incident ape, ini just aku nak share Dialog Jiran2 Alaf Millenium. Enjoy...

"Apa Khabar, lamer tak jumpe"


"Tulah. Duduk sebelah rumah tapi x jumpe"



Hahahahahha.. nampak sangat hidup berjiran di Putrajaya; walaupon dok sebelah rumah namun tak tengok pn jiran sebelah. Sib baik gak ader Majlis cam nih kalo x memang tak jumpe2 la jiran korang. :P So, kesimpulannye tegur menegur la jiran anda jangan sampai dah tukar jiran baru pn xtatu gak sape jiran anda... :P



P/S: Final Part bakal menyusul. Cume tunggu gambar dr Mr. Tigerkun...




by,
Aimi A.Z yang sebenanrnye kene wat assignment...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin