Sunday, October 26, 2008

She's married!


Erm, jgn kata korang tak caya Kak Aiza nih dah kawin, die sindrik pn x caye. hahahahaha.... die asyik tinggal suami die jalan kat belakang je sebab dah lupe die dah kawen. hahahaha... itulah kak aiza.... so, 26.10.2008 tarikh keramat kak aiza selamat bernikah ngan suaminye. (name ape tah aku dah lupe padahal die ader bitau td) hahahaha... tapi yang pastinye suami nye pn budak Civil UiTM. Actually, Kak Aiza dah lamer dah dirisik, Tahun 2004 lagik, n selepas 4 tahun baru bernikah nye. anyway, congrats...... :P kepada sesape yang kecewa tak dijemput tuh, jgn sedih2... nnt Bulan 12 nnt die wat majlis betul2 ajak ramai2.. nih cam majlis doa selamat nikah je Kak Aiza cakap... hahahhahaha........

Ha, alang2 aku dah citer pasal Kak Aiza nih meh aku melanjutkan kisahnye. die nih tak wat majlis besar2an sebabnye adik die masuk hospital akibat accident. yang ngerinye tuh, kaki adik die terputus. seriusly.... TERPUTUS dua. Nauzubillah.......... n then sekarang nih dalam proses nak membaik pulih kaki yang dah disambung tuh la. so, kene la dok hospital sampai agak2 kaki tuh dah OK. erm, accident tuh adik Kak Aiza naik moto then cane tah terjatuh pastuh lori datang gilis kaki n then terputus. ngeri sungguh.. huhuhu... semuge kiter semue dijauhkan dr mende2 camtuh....

Ape2 pn kak Aiza dah selamat benikah dan terus meninggalkan Solo Club. Korang biler lagi? hahahaha...


by,
Aimi A.Z yang pun tatau biler die akan meninggalkan SOLO Club...

2 comments:

++ahlinujum++ said...

bilekah aimi???
bile2?
leh amek berkat hehe
hmmm bilekah??

Aimi A.Z said...

hahaha... aimi pn tatau bilekah aimi.. tggu ko dlu kot. haha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin