Monday, October 06, 2008

Syura Si Tunangan Aman

4 Oktober bersamaan 4 Syawal selamatlah sudah Irma Asyura si wanita melayu yang menjadi pujaan jejaka2 di sekelilingnye menjadi tunangan Raja Abdul Rahman. dengan peristiwa yg berlaku nih banyaklah hati2 yang patah dan kecewa. tapi, ape nak buat.... nasib la korang! hahahahhaha....... So, nihlah antara gambar2 yang di snap untuk mnjadi tatapan hati korang yang frust menonggeng tuh.....



sampai2 je terus snap gambar nih. em, btw, aku, noni, ngan wardah je kawan2 syu yang datang untuk sesi pertunangan syura. pe nak wat, org lain lebih mementingkan lemang dan rndang drp syura....hahahahha.... nasib ko la syu... :P



aku n syu. aku sebenarnye amik berkat nih. pasnih maner tau dapat berkat turn aku plak. hahahahahaha.....



kitorang bersama hantaran aman yang tak nampak pn bersama ngan kak anim (kakak ipar syu) yang kecik kemetot.



wow.....................pandai gak kitorang melakonkan watak tuh... :P takpe, buhsan jadik engineer nnt kitorang masuk bidak lakonan. eh, lupe plak nk cakap. yang baju hitam tuh cousin wardah. nama Bit. umo 21 tahun. keje tailor. cukup ke biodatanye? :P



aku kenal tangan yang sungguh tmbam dan hitam itu.. siapakah itu?



Irma Asyura Ahmad
Semoga berkekalan ke jinjang pelamin n semoga bahagia ke anak cucu.
Psss......aku dah tau dah name anak lelaki 1st syura.. hahahahahha




by,
Aimi A.Z yang raser lagik best if ramai lagik kawan2 yang datang.... tapi, pe nak wat...

5 comments:

jOe_sTaRz said...
This comment has been removed by the author.
jOe_sTaRz said...

eRm terasa physco plak tgk ramai member aku dah kawin+tunang....erm takpe.....tak kisah....aku nak nikmati hidup ni puas2 dulu before ada komitment....tapi kadang2 aku pk gak. sampai bila...tapi standard la kan....manusia takkan puas....erm enjoy ur life

Aimi A.Z said...

betul betul betul (version upin & ipin) xpe2... kiter mude lagik. diorang tuh yang kawen awal.. hahahaha....

nOniE said...

mie, ko delete comment sape tue.....???cite la kat aku.......

Aimi A.Z said...

hahaha... apelah ko nih. tuh si faizul nye comment la. die yang delete. bukan aku. apelah....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin