Friday, October 17, 2008

T.A.G?

Ari tuh +ahlinujum+ men'tag' aku n I promised not to let her down. so, ari nih aku menunaikan janji2 manis aku tuh. hahahahaha.....

7 facts about myself
1. I'm Aimi A.Z (proud to be!)
2. I'm a Structural Design Engineer (Kerjaya yang diidamkan sejak dulu kala)
3. I'm trying to loose some weight (coz my mom wants to give me RM1000 if I loose weight, tapi cam takleh je. huhu)
4. I'm not so friendly type for those yg tak kenal, but am overfriendly to those yang terlebey kenal
5. People says that I'm very stubborn (but I don't think so..)
6. I love C.O.L.O.U.R.S
7. I'm addicted to Prison Break (yang best nye Michael Scofield tuh pn Structure Engineer)


7 things that scare me in the world
1. lipas
2. kematian yg mengerikan
3. end up lonely
4. semakin gemuk dan gemuk dan gemuk
5. sakit (sebab tak suke makan ubat)
6. tgk cite Hantu
7. musuh dalam selimut


7 current favourite songs
1. Lagu Kita~Aizat
2. Lucky~Jason Mraz & Colby Calay
3. Shannon Shah~bila engkau jauh
4. Cinta antara Kita~Duta ft. Baizura Kahar
5. Jatuh Cinta Lagi~Matta
6. Jangan Bilang Tidak~Raffi Ahmad & Ayushitta
7. Ayat-Ayat Cinta~Rossa

**hmm, cam pelik je lagu2 aku nih. this is so not me!


7 words I mostly said
1. bengong!
2. tu lahh pasal.......
3. eh, ye ke? (sambil garu2 kepala yang tak gatal)
4. tah!
5. nak resignnnnnnnn..... (sebab tensen keje banyak.. haha)
6. weh, ko tau tak..... (dengan gaya mengumpat)
7. rahsia!!!


7 Valuable things to me
1. LIFE
2. Education
3. Technology
4, Money (Of course!)
5. Time
6. Awareness
7. Love (tanpa Cinta Hidup tak bermakna.. hahahaha...)


7 First time in my life
1. layan Tag~today
2. kene saman~semalam
3. overnite @ KL (Merdeka day)~2003 (if not mistaken!)
4. dapat Award~2005 (Anugerah Cemerlang Matematik)
5. duduk rumah sewa~2006
6. have a crush~1996 (as long as I can remember)
7. don't know what else to write~NOW!! (haha...selalu je sebenarnye!)


7 “Lucky” Peeps That Need to Waste Their Time Doing This
1. Nonie
2. IhsanOiPrebetOi
3. LaLa
4. KT (since ko yang kasik kat aku then aku kasik ko imuniti, haha)
5. FaiZuLazhar
6. Fawghah (tapi aku xde la link ko. asal ko tukar link??)
7. Azham Kassim


So, tuh je untuk kali nih.Penat gak nak menjawab tag nih. ingat sonang aje. hahaha...Chiow..



by,
Aimi A.Z yang dah ngantuk giler...

5 comments:

nOniE said...

mie,aku pun suka lagu aizat tue-lagu kita

kd said...

haha aimi xyh lah kurus kan badan chomey dah tuh janji sehat.....

crush2???skrang xde crush2 meh hehe

Aimi A.Z said...

Noni
aku main belasah je. sebenarnye tuh lagu2 yang slalu main kat radio. hahahaha...

Kd
aku bukan nak sangat kuruskan badan, tapi aku nak RM1000 yang mak aku janji nak kasik. banyak tuh. hahahaha... sesungguhnye aku nih materialistik! don't blame me!

yang crush tuh, that's th 1st time. sekarang nih rahsia.. muehehehehehe

fawghah said...

wahahahahaha.... crush??!!! sape mi? sape? aku tau dah jawapan ko... RAHSIA!! hehehe.. weih... aku saje tukar.. ingat nak wat blog baru.. tp smpai skang tak siap2!! ahahhaha.. nanti ar aku siapkan..

Aimi A.Z said...

tau takpe.... hahahahaah.... lame sangat blog ko nak siap. taulah sekarang ko sibuk mengalahkan menteri. hahahaha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin