Sunday, November 02, 2008

Mak Bapakku Pegi Haji (Pt. 2)

Mak Bapakku dah selamat kami hantar ke Tabung Haji semalam. dr rumah dah ader episod 'banjir kilat' di antara Abah ngan Opah. hahahahhaha.... Abah cakap kat Opah dengan nada sebak dan mate yang bergenang, "jage anak Zubir ye Mak?" dan Umi yang tak berape senonoh g tgk Abah n gelakkan Abah "Menantu dah nangis..." hahahahaha.... kureng betullah Umi aku tuh.... erm, tuh je pn peristiwa banjir kilat nye. maser kat Tabung Haji Kelana Jaya tuh cam takde org nangis je. aku tak sure Kaklala nangis ke tak sebab aku dah ngantuk sangat. beround2 kitorang tdo kat Balai Menunggu tuh sampai Aizat cakap "kiter nih dah macam mangsa banjir lak" hahahah... maunye tak, dah sume pn bergelimpangan kat balai Menunggu tuh. Erm, baru beberape jam nih Wawa dah cakap die dah rindu kat diorang.. hahahahah....

Kepada Abah & Umi, semoge korang selamat pegi n selamat balik. Semoge korang mendapat Haji yg mabrur. Tenang2kan diri & jgn riso kat kitorang kat sini. InsyaALLAH kitorang Ok... :P (kitorang OK sebab korang kan ader tgglkan cash yg cukup untuk kitorang..hahahahahahah......)


by,
Aimi A.Z yang teraser lamer plak 46 hari.... hurm....

3 comments:

fawghah said...

eh mi... ibunda dan ayahandamu dah pegi haji?!! alamak!! tak sempat nak suruh doakan aku!! hahahahaha... aku nak mintak doakan aku!! oooo.. baru ingat.. patut ar masa aku call ko masa nak tanya secret ko... ko ckp itu jerk nak tanya? aku pun blur jerk... aku tak ingat bile mak ko pegi... sbb kalo pesan awal2 takut dorg lupa kan? hahahahaha... tgk2 terus tak sempat!! owh... anyway.. aku tak call ko balik sbb hp barred!! ahhahahaha... kalo mak ko call kem salam kat mereka ya... heheehehhe... selamat pegi dan pulang....
p/s:awal giler mak ko gi haji?

Aimi A.Z said...
This comment has been removed by the author.
Aimi A.Z said...

hahahaha...aku dah gak dah h ko kene bar. tapi aku bz sangat sampai lupe nak tepon balik. hahaha... erm, awat ko x cakap kat aku nak pesan doa? kalo tak leh aku ingatkan. ala, mak aku suruh sape yg nak pesan doa tulih atas kertas so xde la lupe.. :P diorang g flight aawal. tuh la awal sangat. bapak aku kate die banyak cuti so baik banyakkan ibadah... hehehehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin