Sunday, December 21, 2008

Games oh Games

Dlm previous post aku, aku ader bitau aku tgh main Farm Frenzy, tapi kali nih ader games yang lagik menarik.

1. Farm Frenzy 2


game nih lebey kurang je cam Farm Frenzy cumenye Features nye lain, binantang nye lain n lebe advance. die nye gambar n lebey Cantik-Menarik-Kau-Memang-Da-Bomb la! Cume yang tak best nye salah satu binatang nye ialah ba-alif-ba-ya... Sungguh x senonoh....


2. Parking Dash



Concept permainan nih same je cam Diner Dash.Cumenye kali nih die menguruskan Parking, bukan Diner. Si pompuan nih cousinnye Flo dr Diner Dah tuh. Tuh name game ader Dash gak tuh. tapi game nih mmg sgt menarik. try it!

So, tulah games yang aku tgh addicted sekarang. Tapi xleh selalu main sebab asyik kaklala je nak conquer. muahahahahaha........



by,
Aimi A.Z yang kalo dah main game tuh x ingat dunia.....

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin