Sunday, December 21, 2008

Status DIBERHENTIKAN?!

Mesti korang tertanye2 status apa yang diberhentikan kan? Apakah status kerjaku or status belajar ko or is it status ku menjadi seorang yang bujang telah diberhentikan.hahahahha... Ok, the truth is status aku sebagai seorang student Master telah diberhentikan. Alasannye? Sebab aku dapat E untuk paper Dynamic & Earthquake Engineering. X percaya? Nih buktinye...

(click to enlarge)

OK. Aku bitau kenape. Aku xbajet pn aku score subject tuh tp taklah aku bengong sangat sampai leh dapat E. E tuh kire tak hantar assignment langsung n tak datang kelas langsung n tak dapat markah final langsung. Asignment aku hantar, final aku leh wat paling teruk pn C lah, tapi ini E? Memang tak leh percaya langsung. Subject yang aku bajet fail: Foundation Engineering pn aku leh dapat B- walaupn tuh lglah aku dapat 0/15 satu test. So, korang pikir lah sendiri. Aku nak jumpe Dr Yati tapi time2 nih plak die g bercuti. So, jumpe die 23hb n hope leh settle. Kalo xleh maybe mmg nilah nasib aku yang bernama Aimi A.Z.......


by,

Aimi A.Z yang first time fail subjek pastuh terus diberhentikan... What a cruel world.... *sob sob*



*update 24.12.08*

Lepas jumpe Dr. Yati, baru tau reason sebenarnye. aku hantar lambat assignment (walaupn die nampak cam tak kesah n kasik kitorang hantar lambat padahal sebenarnye sape hantar lambat sume kene tolak markah).N die claim aku x hantar 2 assignment padahal aku tak anta satu assignment je. lepas operasi cari mencari sambil membebel kat aku terbuktilah kebenaran bahawa aku memang hantar assignment tuh. tapi malangnye, naik satu gred je which is D+. still kene repeat but taklah diberhentikan. tapi, Dr. Yati suruh gak aku appeal sebab nnt aku xleh daftar subjek sem depan gak. (melayang RM50) :P and aku kene repeat gak Foundation engineering memandangkan aku dapat B- (which is lulus bersyarat). So, kene repeat 2 out of 3 subject. First time repeat paper (sepanjang belajar kat UiTM) n dapat pakej berganda plak tuh. Memang best!



Pengajaran : Don't take things for granted.




by,

Aimi A.Z who told herself that this is a very expensive experience & please don't make the same mistake ever againn...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin