Sunday, December 28, 2008

Zue's Enggagement

Just got back from Ipoh & already uploaded pics from Zue's Enggangement. Excited giler kan aku nih. Anyway, kiter mulekan dari mule... :P

Zuhaida nih sebenanrnye roomate ku sepanjang zamanku di UiTM. Selama 5tahun setengah belajar (excluding Master's), Zue nih menjadi roomate ku selama 5 tahun. satu sem je tak sebilik, tapi tuh pn bilik bersebelahan, kire cam sebilik gak lah. :P so, now u know why I'm so excited! (on her behalf-lah!)

Sebelum bermule, kitorang sempat possing di rumah Opah...

Upacara bermula dalam pukul 2 camtuh. Agak lambat memandangkan pihak lelaki yang tersesat n tersangkut dalam kesesakan jalan raya (agak skema lah pulak ayat). Tapi, overall majlis berjalan dengan lancarnye. Same je cam Syura, Zue pun diikat setahun... So, tahun depan banyaklah baju kene wat... hehehehehe.....

Semasa upcara perbincangan

Cincin disarung tanda ikatan (Aiceh!)

Owh, lupe plak nak citer pasal Mohd Farid Ikram, si tunangan Zuhaida Zulkafely tuh. Diorang kenal maser same2 belajar kat UiTM. Kire kawan2 aku gak lah. Kawan2 pn memang tunggu je biler diorang nak kawen, mesti meriah giler n sekarang nih dah bertunang kire tak lamer lagik lah tuh. So, tggu jelah biler diorang nih kawen abeslah majlis diorang dikecohkan kawan2 yang mmg kecoh nih.... muahahahaahha.....


Nih lah gambar Zuhaida Zulkafely yang sudah menjadi tunangan org. wei, nnt dah kawen jgn lupe aku tau! :P




Seperti biaser mestilah berposing ngan bakal pengantin kiter nih... :P


N lastly, nih jelah gambar kawan2 yang datang. Seperti biaser kehadiran memang menghampakan... Tapi, pe nak wat, nak teraser pn bukan majlis aku....


Semoga korang (Zue & Farid) berjaya menempuhi alam pertunangan yang sangat mencabar nih (bak kate mak aku) and semoge korang berbahagia hingga ke anak cucu... :P


by,

Aimi A.Z yang teringat zaman2 sebilik ngan Zue dulu...

5 comments:

jOe_sTaRz said...

kehadiran menghampakan?erm orang tak ajak macam mana nak datang...apa daaaaaaaa

Aimi A.Z said...

ko x termasuk dalam kehadiran... muahahahaha... xdelah.. :P

org tak ajak ke? erm, bukan majlis aku pn so aku xleh la nak ajak... hehe...

areknee said...

aku nmpk pakcik samad.. hahahahaha... dah tunang dh farid & zue.. tahniah2 utk mereka =))

-aniey kwn nonie bdk busuk-

Aimi A.Z said...

hahahaahah.... kenal ko ngan pakcik samad ko tuh eh? bagus2.... tuh la, dah tunang dah diorang. tunggu maser je nak kawen. :P

P/S Noni Budak Busuk tuh memang selalu 'ngumpat' pasal ko...

nOniE said...

aimi tak baik buruk2 kan aku...aku kan budak baik..huhiu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin