Sunday, February 08, 2009

Colour Test

Tetibe je aku termasuk kat website nih & wat die nye career test. And here is the Top 10 result:

1. Marketing & Distribution
2. Design
3. Underwriters (A person or firm engaged in the insurance business)
4. Fine Arts
5. Small Business Management
6. Agricultural Business
7. Radio/Television Broadcasting
8. Art Education
9. Purchasing agents & Managers
10. Applied Design/Crafts

Wow! Cam x caye je & cam tatau nak cakap pe. Aku tak jumpe pn any engineering career but i think the Top 2 Career-->Design merujuk kepada kerjaya aku sekarang. (aku kan DESIGN engineer) Tapi, yang tak tahan tuh aku nih sebenarnye seswai wat Marketing & Distribution.. Hm.... It's time to think about new career!! Yay!


by,
Aimi A.Z yang sebenarnye banyak sangat nak jadi...

2 comments:

fawghah said...

mi!! aku nyer... no 1... science management!! tp no 40... engineering!!! so mcm mane tuh????

Aimi A.Z said...

hahahahaha... sib baik masuk gak dalam senarai... :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin