Sunday, February 01, 2009

Door Gift

Minggu Lepas, ader customer request nak chocolates with decorations. So, aku dgn confident nye menyahut cabaran itu dan pergi membeli barang2 yang diperlukan untuk mendecorate coklat. (Thanks to Farah Adeela yang nak bawak aku g Klang)

Ta-Da....

Inilah hasilnye... So, kepada sesape yang nak aku decoratekan Door Gift or Bunga Telur diorang, aku sudi menyahut cabaran tu... cakap je camne korang nak, nnt aku g beli barang ngan Farah.. hahahaha.... :P Harga jgn risau, kawan2 nye pasal leh kasik diskaun baik punyee....


by,
Aimi A.Z yang suke je wat kerja2 camnih...

5 comments:

syura said...

mie,br je last week aku plan ngan aman nk ty psl coklat tu..nk wat door gift..coklat tu xcair ke?then cmno ngan harge?

Aimi A.Z said...

Cair tuh satu masalah yang leh diatasi... haha.. *ye ke* harga nak bincang kat sini ke? ko nak yg maner? nnt aku email kat ko quotation.. for more info g lah website die http://littleroseschoc.blogspot.com jgn riso, ader harge kengkawan nye.. :P

fawghah said...

haaaa.... btol tuh syu... sure ader harga kekawan!!
hahahahaahhaa.. ko nak bunga camne syu? warna coklat gak ke? ahahahahaha... nanti aku bawak aimi gi beli barang lagi... hahahahahha.. pastu aimi blanje aku makan lagi.. hehehehe

syura said...

haha..betol tu farah..leh blanje aku mkn jgk...tema aku white+orange..cmne?

Aimi A.Z said...

tema no problem.... :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin