Thursday, February 19, 2009

Duit terpijak...

Ari nih aku nak cerita pasal duit terpijak or duit terkejut...


Al-kisahnye bermulalah......


Mase lunch tadi, aku nih g la Bank Islam nak menguruskan sesuatu. Kebetulan plak aku nak mengaktifkan akaun Bank Islam aku yang dah berzaman tak aktif. al-maklumlah, aktif biler ader PTPTN je... hahaha... Selame nih aku dok ingat akaun tuh takde la duitnye n kalo ader pn cam seploh or doploh ringgit je tapi.......


Jeng Jeng Jeng......


Rupe2nye ader duit dalam Bank Islam aku tuh... Aku pn ape lagik, tak tunggu lame terus kuarkan duit memandangkan mmg tgh pokai giler... tapi, taklah banyak pn.... cukup nak tampung idop sementara tggu gaji bulan depan. tapi bolehlah dr takde... :P


Alhamdulillah....



by,
Aimi A.Z yang teraser best giler sebab dapat duit terkojut camnih... :P

2 comments:

nOniE said...

mie dapat duit jpa ke???mcm zue cakap "jpa nak tanggung ko seumur hidup"

Aimi A.Z said...

yups, duit JPA.. Tapi yang balance2 je... bape ratus je... banyak la ko JPA nak tanggung aku seumur idop.. camtuh takla aku pokai camnih.. hahahaha....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin