Sunday, February 08, 2009

Karikatur (Special post to Syura)

Syu, Seperti yang dijanjikan, nih contoh Karikatur yang Ubi lukis.

(Source: Ubikarikatur)


Ko g je kat website die, and ko isi je Borang Tempahan die. Senang je... Kalau tgk harga cam RM97/person tapi untuk 2 org ader diskaun 10%. So, ko kire la sindrik.. hahahaha.... Aku nih jadik promoter tak berbayar je nih. Ha, ader lagi satu web nih, Cari Ambo die pn amik order online gak tapi harga same je. So, ko decidelah maner yang ko nak. Tuh pn kalo ko nak la. Kalo ko nak idea lain, ko bitau aku nnt aku wat research... :P



by,
Aimi A.Z yang teraser cam best je tgk org wat wedding preparation...

4 comments:

syura said...

mekaseh aimi AZ...aku ushar2 dulu...

Aimi A.Z said...

wokeh irma asyura... :P

syura said...

nmpknye xleh le nk wat..over bajet maa...huhu...nnt xmkn plak aku lps kawen nnt..haha..

Aimi A.Z said...

wokeh2.... carik lain plak... kad je pon.... :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin