Saturday, April 25, 2009

Bosan?

Adakah anda berperasaan bosan seperti saya beberapa minggu lalu? Hahahaha.... Nasib korang la kan... Hari tu aku, ni korang pulak. So, deal with it... Nih aku ada beberapa tips untuk mengetahui sama ada rakan-rakan anda bosan dan tensen:



Tips


1. Pada petang Jumaat, anda mendapat satu call daripada rakan anda mengajak anda melepak-lepak di malam hari.


2. Lewat petang itu, anda mendapat call daripada rakan yang lain mengajak anda menonton late nite movie.


3. Selepas magrib, satu lagi SMS drp rakan lain jugak mengajak anda menonton wayang.



Hahahaha... Pelik jugak dapat 3 invitation semalam. Nampak sangat bila hari Jumaat semua pun nak lepaskan tensen... Tapi semua pun aku tak dapat tunaikan. Sorry guys, maybe next time...



by,
Aimi A.Z yang tak tensen sangat minggu ni sebab 2 hari je kerja...

3 comments:

nOniE said...

ok...aku ngaku aku org yang first tue...
sape nak ngaku yang no. 2 and no. 3???
cepat???
biar aku ada geng...ahakzz

mugiwara said...

dh tentu bukan aku...
baik aku lepak2 kt umah jumaat malam tu...
sabtu kena kerja lagik....

ceh....2hari jek bekerja...
ini lagi dasat dr keje gomen....aku pun suker~
hhahaha~

Aimi A.Z said...

Hahahaha... org No. 2 leh gak mengaku. orang No. 3 bukan pembace blog ni... hahahahaha...

Eh Enchek Mugiwara, saya nih bercuti sebab ada Final XM la, bukan sesaje je... hahahha... kalau macam tuh aku pn nak... :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin