Saturday, April 18, 2009

I'm secretly fall in ♥


Gambar dicuri kat Kosmo!


Oops! Tittle tulis secretly in ♥ tapi dah terbocorkan rahsia sendiri... :P Hahahahaha.... alah, taklah suka sangat pun cuma kat dalam OIAM3 dia cam best je. Mula-mula cam suka Aweera gak tapi dia agak poyo and x sebijak Tomok dalam pemilihan lagu and suka menjerit sangat. Nine pulak gaya cool tapi nyanyi biasa2 je. Tapi aku suka gak... :P


Tapi, aku suka gak Amelia, tapi dah keluar. Esther pulak suara power giler. Pergh...


Kesimpulannya, suka-lah OIAM 3 nih... :P



by,
Aimi A.Z yang rasa Tomok akan menang OIAM3 nanti... Go Tomok! Hahahaha.....

2 comments:

mugiwara said...

aku tak puas hati!
apsal nine tak kuar2!

Aimi A.Z said...

Tulah pasal. Aku rasa kalau nak comparekan Nine ngan Amelia, Amelia lagi bagus. Tapi nak wat camne, dah ko tak undi... Hahahahaha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin