Wednesday, April 22, 2009

Kerja oh kerja...

Sekarang ni...
1. Malas nak kerja, tapi nak jadi engineer.
2. Nak cari kerja yang dekat dengan rumah, tapi kesian kat bos kena cari orang lain.
3. Nak kerja yang bukan 8am-5pm, tapi apa kerjanya?


Tapi, macam aku cakap sebelum ni: Ikut Hati Mati


So, kerja jelah dengan bersungguh-sungguh. Sekarang ni dada pun tak penuh dengan ilmu lagi.


So, plan aku...
1. Penuhkan ilmu di dada, lepas tu baru fikir nak buat apa...
2. Bekerja bersungguh-sungguh dan dapatkan Ir., lepas tuh baru lah berhenti keje ke apa...
3. Kalau ilmu di dada dah cukup & Ir. pun dah dapat, so kita enjoy!!!


Macam kena tahan 3-4 tahun lagi je... Ish3x.... Sabar, Aimi, Sabar.... Bukan senang nak senang...


by,
Aimi A.Z yang rasa kalau ikutkan hati....... (teka sendiri)

4 comments:

Nas said...

jiayou!jiayou!! \0/

nOniE said...

mie..biasa la tue..naluri manusia normal..aku pun rasa apa yang ko rasa..dan solution dia sama je...target Ir..pastu nak jadi freelance..maybe 28 dapat kot..hahaha(berangan dlu)..nak challen ngan boss aku..hahahaha

mugiwara said...

oi..oi...
ko ni senang2 je...
dh buat itu ini...
dapt itu ini...
nk enjoy pulak~
ko ingt leh enjoy ngan senang hati?
setiap perkara yg ko lakukan, pasti ada korban...
ngerti?

Aimi A.Z said...

Tulah Non. Kalo sekarang nak jadi freelance takde sape nak amik, design pun terkial2 lagi...

Baik Pak Mugiwara a.k.a Azrol... aku ingat pesanan tuh.. ko pon same Non. Ngerti! :P

Anyway, thanks Nas. ♥

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin