Wednesday, April 29, 2009

Setelah 13 tahun...

Pernah tak korang bayangkan, bagaimana agaknya kawan korang setelah 13 tahun tak jumpa?


Well, hari ni aku jumpa dengan kawan sekolah rendah aku. Last jumpa face-to-face masa darjah 6. Tahun 1996. Masa tu kitorang kelas 6 Matahari kat Sekolah Kebangsaan Sungai Rokam. Bayangkan masa tu budak-budak hingusan je sekarang nih dah jadi anak-anak dara dah. Dah leh jadi mak dara pun sebenarnye. Hahahaha....





Nih la logo sekolaah rendah aku. aku jumpa kat sini.



Perasaan?


Agak weird dan awkward tapi kami berjaya menangani perasaan-perasaan itu. Dan hasilnya macam setahun dua je tak jumpa. Taklah pelik sangat. Thanks to teknologi-teknologi yang ada sekarang ni seperti Internet, Facebook, YM, Handphone. Semuanya sangat membantu to keep in touch dengan kawan2 and menjadikan pertemuan setelah 13tahun taklah begitu kekok.



So, sekarang ni aku nak korang bayangkan apa yang akan berlaku bila korang jumpa aku 13tahun akan datang.... :P




by,
Aimi A.Z yang banyak sangat yang dibayangkan.... *ngehngeh*

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin