Sunday, May 03, 2009

Alamanda, Bowling & Wolverine...

Semalam, menghabiskan masa bersama keluarga tercinta bermain boling di Alamanda, Putrajaya. Mula-mula main satu game. Bowlers nya terdiri daripada:

1. Abah
2. Umi
3. Lala
4. Amy Aku le!
5. Nie
6. Aizat
7. Wawa
8. Onik Opah punya maid!

Game yang pertama memperlihatkan kehebatan Aizat sebagai si Pemenang and Wawa sebagai The Biggest Loser. Yang paling memalukan Wawa tu sebab Onik pun menang dari Wawa. Ish3x.. Bikin malu saja ko ni Wawa.

Selepas itu, di set yang ke-2, Top 3 bertanding. Abah, Nie & Aizat. Keputusannya memihak kepada Abah. And di saat aku menulis blog ni pun dia masih lagi berlagak dengan kemenangannya. Antara ayat-ayat berlagak Abah:



"Kalau takde 150 (point) jangan la nak challenge Abah!"

"I'm the man..."

"Eh, nak pergi main bowling lagi ke hari ni?"




Ish3x... Bapak sapa la ni. Wahai Enchek Abah, tak baik berlagak.. Hahahaha.... Ni gambar yang telah aku edit untuk tatapan umum.





Selepas penat bermain boling, Abah, Umi, Opah & Onik pulang ke rumah dan kami adik-beradik meneruskan hari kami menonton Wolverine. Pergh! Gempak giler wa cakap lu. So, g la tengok Wolverine beramai-ramai.


Sekian.



by,
Aimi A.Z yang dah tak sabar nak turun bawah menjamu selera...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin