Monday, May 25, 2009

Hasil tangan terbaru aku...

Ini adalah hasil tangan terbaru aku. Belum boleh publish kat Little Roses sebab tak deliver lagi. Tapi aku gatal nak publish kat blog sendiri. Untuk customer ni, dia takde request specific colour, so aku ikut suka mata dan tangan aku nak buat yang macam mana. Aku gune combination Hitam & Silver nak buat decoration ni dan inilah hasilnya. Harap-harap customer puas hati.




Nota kaki: Kepada sesiapa yang berminat, leh pergi ke blog Little Roses untuk maklumat lanjut.


Nota tangan: Kepada sesiapa yang pandai main dengan ribbon macam ni boleh la ajar aku. Saya budak tengah belajar...



by
Aimi A.Z yang memang minat sangat benda-benda macam ni...

2 comments:

KakLala Best said...

Awwww, scheeeewwwwttt nya. Yg green apple tu dah ke? nnt MMS gmbr kat dia or emel

Aimi A.Z said...

Green apple belum. Semalam baru dapat tempahan Cikgu Manap. Dok buat yang tu dulu. Pasni baru wat yang green apple... Huhuhuhu... Tak menang tangan.. Aiceh!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin