Sunday, May 10, 2009

The Newly Expanded IOI Mall...

Hari ni, pergi melawat-lawat dan mencuci mata di IOI Mall yang sudah terlalu besar tapi taklah memenatkan sangat apabila berjalan. Mungkin kerana staminaku yang semakin bagus. Blah! So, di sini adalah beberapa keping gambar yang menarik yang ingin dikongsi...





Harap maaf kerana tiada gambar IOI yang dah diexpand. Yang ada hanyalah gambar kitorang... Takde kerja lain selain possing. Padahal ramai orang tapi tak peduli sebab background cam lawa je. :P



by,
Aimi A.Z yang nak pergi Mother's Day dinner...

2 comments:

mugiwara said...

erm...
tak pernah pergi...
kalu aku..mungkin lebey jakun dr nih!

Aimi A.Z said...

Hahahaha... Kitorang mane der jakun. Cume suke je nak tangkap gambar... :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin