Sunday, May 17, 2009

Surat Seorang Kakak Kepada Seorang Adiknya...

Dear Wawa,

First of all, Kak Amy nak Wawa tau yang Kak Amy tulis blog ni KHAS untuk Wawa. Tiada orang lain selain daripada Wawa. dan sesungguhnya entri ini BUKAN berniat untuk mencari gaduh atau untuk membalas dendam, cuma sebuah entri untuk mengingatkan seorang adik bahawa seorang kakak sentiasa menyayangi seorang adiknya. Ceh!


Wawa,

Walau selama mana pun Wawa menafikan, walau macam mana pun Wawa sorokkan, Kak Amy tetap tau yang Kak Amy ni merupakan IDOLA Wawa. Kalau Wawa nak contoh, banyak yang Kak Amy leh bagi. Terutamanya sekarang I'm ur IDOL when it's blogging time. You want everything that I have in my blog. So, tak payahlah kau nak cover2 lagi Wawa oi! Kakak kau ni dah tau dah walaupun kau tak bagitau.


Wahai adikku,

Kenapalah kau kisah sangat bila aku kutuk blog kau? Kenapalah kau kisah sangat bila aku komen pasal blog kau? Kenapalah kau kisah sangat kalau aku kata post ko mengarut? Kau tak tau ke yang seorang kakak memang suka mengutuk seorang adiknya? Kau tak tau ke begitulaah caranya seorang kakak menunjukkan kasih sayang kepada seorang adik? So now you know.


So Wawa, lepas ni tak payahlah Wawa nak touching-touching lagi. Tak cukup ke dengan kawan-kawan nak touching takan dengan kakak pun nak touching? Habis, dengan sape je yang Wawa tak touching? Ish3x...


Kesimpulannya, terimalah kakakmu ini seadanya kerana aku ini tetap kakakmu. dan seorang kakak yang baik memang macam ni lah perangainya. *ngehngeh*






daripada,
Aimi A.Z yang merupakan seorang kakak kepada empat orang adik...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin