Tuesday, June 30, 2009

Bila Opah ada kat rumah...

"Amy, bangun."

"Pukul berapa ni Opah?"

"Lagi 10 minit nak pukul 6."

Ha? Lagi 10 minit nak pukul 6? Biasa lagi 10 minit nak pukul 7 baru aku bangun. Hahahahaha. Tulah rahsianya awal-awal pagi aku dah update blog.

Opah....opah...


by,
Aimi A.Z yang jadi orang pertama sampai ofis hari ni...

10 comments:

++ahlinujum++ said...

ok lah tuh
leh update blog silap2 ko leh joging 1 putrajaya sblm g opis hehe

nOniE said...

aimi..lawak gler..aku asik tergelak je..xleh tahan..rasa mcm lawak nak mampus...hahahahahahahahahhahahahahahahhaha

mugiwara said...

opah, rotan dia pasal bgun lambat!

Aimi A.Z said...

Tulah KT. aku pun ingat pagi2 aku nak berexercise. Hahahahaha...

Oi Cik Noni. Aku mane der buat lawak. ko nih jangan la jd kerang. Muehehehehehe...

Encik Azrol, Opah aku baik. Tak rotan cucu die yang lagi baik ni. Hahahahahaha...

fawghah said...

hahahhahahahah... kalo arwah opah aku lak.... "deela bgn!!"
"pukul berapa dah nih?"
lagi 10min seblom pukul 6....
pastu.... "huh???!!!"
ZZZzzzzzzzzZZZZZZzzzzzzzzzzz...

Aimi A.Z said...

eh farah, sejak bile pulak ko ader opah? bukan ko tak panggil opah ko OPAH ke? Hahahaha

fawghah said...

alar... aku panggil opah aku atuk... tp aku ader gak opah!! opah yg mmg aku panggil opah...

fawghah said...

alar... aku panggil opah aku atuk... tp aku ader gak opah!! opah yg mmg aku panggil opah...

syura said...

hahaha...aimi,nsb baik rutin slalu ko xbuat lg..ye la,slalu dh bkk mate tido blk..ni ko trus bgn..hebat r...

Aimi A.Z said...

eh, ade ke aku cakap aku terus bangun?

jeng, jeng, jeng....

Hahahaahha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin