Saturday, July 18, 2009

Bila Manchester United melawan Malaysia...

Sumber: Utusan

Semua orang asyik meramal kekalahan Malaysia. Meramal macam mana Malaysia akan kalah teruk dengan MU. Or paling tidak pun mesti takde orang yang sangka Malaysia akan jaringkan 2 gol. At least 1 gol je lah...

Tapi....

Tiba-tiba...

Malaysia dapat 2 gol. Giler ah! Aku pun terkejut. Tapi, mmg best la tengok 1st goal Malaysia tu. Rasa bangga pulak dengan Amri Yahya. Rasa bangga pulak jadik rakyat Malaysia. Tiba-tiba!

So kesimpulannya, pemain Malaysia memang camtuh. Bila kita harap diorang menang, time tuh la diorang kalah teruk. Tapi, bila semua orang tak menaruh harapan, time tuh la diorang kalah dengan bangganya. Ish3x.... Apsal macam tu ye?

Anyway, cayalah Amri Yahya! Sampai anak cucu pun mesti ko bangga nak cerita yang ko jaringkan 2 gol lawan MU. Ahakz!


by,
Aimi A.Z yang lambat pergi kelas gara-gara tengok Amri Yahya jaringkan gol...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin