Sunday, July 05, 2009

Bila sem baru bermula...

Bila sem baru bermula, mulalah mengumpul alat-alat tulis baru. Almaklumlah, cuti 3 bulan. Pen entah ke mana, dakwat colour pun dah kering dan semua pun berterabur. Tup, tup pulak result agak OK, dan sangat excited nak start sem baru. Chaiyo3x!


Inilah hasil aku menshopping di Czip Lee beberapa bulan yang sudah. Amboi, taulah excited takyah la shopping beberapa bulan yang lepas. Excited tak excited, siap beli calculator baru lagi. Hahahaha. Memang susah bila Aimi excited sangat. Sebab beli alat tulis pun dah sampai 80 ringgit. Ish3x...

So, harapan aku sem ni supaya perasaan excited ni bukan sampai hari ni je. Semoga berkekalan ke akhir sem.



by,
Aimi A.Z yang akan start kelas esok...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin