Thursday, July 30, 2009

Go clubbing!

Pernah tak korang dapat suggestion camnih...



Go clubbi
ng!



Apasal? Sebab ada someone rasa aku ni gemuk sangat so dia suggest aku pergi clubbing & dancing untuk buang segala lemak yang ada.

Boleh pulak?

Kalau boleh, lama dah aku pergi...

Btw, ada sape2 yang nak join aku pergi clubbing? Hahahahaha.....



by,
Aimi A.Z yang nak siap2 g clubbing dah ni.... (dalam tido la tapinye) :P

10 comments:

nOniE said...

aimi nak ikut...hahahaha

Aimi A.Z said...

Hahahaha... jom!

Sara AZ said...

Takyah gi clubbing. Ko bw clubbing ke rumah. VCD belly dance tu dah berabuk jer :P

Aimi A.Z said...

alah... ko jgn la bitau org.... :P

syura said...

jom r mie..baru r mencabar...

Aimi A.Z said...

eleh syu. takut ko je yang takleh balik memalam bute tu. hahahahaha

PFS6450 said...

xyah clubbing aimi, jom kita bancuh hl shakes :D.

Aimi A.Z said...

hahahaha... HL mahal sangat la, xmampu lagi. tunggu bisnes maju nnt baru leh layan HL. :P

PFS6450 said...

manader mahal adikku akekeke [adik kan?] saya dah tua nih... hihihi... semua pangkat adik2 dah :P. saya email aimi tadih, check email ok bebeh :D.

Aimi A.Z said...

wokeh, kakakku... hahahahahha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin