Friday, July 10, 2009

Minggu yang mengantuk...

Minggu ni minggu yang sangat mengantuk. Mana taknya, tengok sekarang dah pukul 1.00am pun aku masih menulis blog. Haih, apa nak jadi la dengan Aimi ni?



Antara sebab-sebab aku tidur lambat dan seterusnya berasa mengantuk di ofis


1. Tidur lambat mengupdate dan mencari idea untuk Kedai Kain saya.

2. Kelas baru start minggu ni. Then, memandangkan pergi kelas sekarang ni ada kawan, lepas kelas asyik nak pergi makan je. Sampai rumah pukul 12. Nak check email lagi. Maunya tak tidur lambat?

3. Minggu ni baru nak berpuasa. Then siap bangun sahur pukul 5 pagi. Bayangkan tidur pukul 1, bangun pukul 5. Tapi pastuh tidur jugak, but still tak cukup 6 jam minimum.


So, sendiri yang cari pasal, sendiri mau ingat la!



by,
Aimi A.Z yang dah beberapa kali tidur sambil pegang "mouse" minggu ni...

2 comments:

syura said...

Lu pikir la sendri...haha..

mugiwara said...

oyasumi~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin