Sunday, September 06, 2009

Dari Dapur Aimi A.Z

Akhirnya, aku dah dapat tempat yang menarik (selain blog ni-lah) untuk berkongsi resipi. Tempatnya adalah di MyResipi.com. So, kalau korang nak cari resipi lain pun banyak dekat sana. Tapi kalau nak aku nye resipi, klik kat sini atau search je aimi_az. So, jomlah sama-sama kita berkongsi resipi. Sharing is caring!




by,
Aimi A.Z yang nak pergi cuba resipi baru lagi hari ni...

5 comments:

.nina.z. said...

aimi,
aku nk resipi oatmeal cookies ko leh..?

Aimi A.Z said...

zareena,
mmg aku nak kasik. kawan2 lain pun ade yang mintak, tapi aku dah terhilang buku tuh. mane tah aku letak. nnt aku jumpe aku taruk. hehehehehe. leh plak misplaced.

.nina.z. said...

alaa...
aku ngah semangat nk wat kueh ni..
sume resipi ko yg cam best tu aku nk try nanti..
de lg resipi x..?

eh kalo yg guna susu tepung tu, susu pe eh..?
susu baby ke..?

Aimi A.Z said...

ade, resipi banyak. tapi aku suke letak resipi yang aku baru buat je. :P

susu tuh kalau ko beli kat kedai buat kuih, dia memang ade jual. tak pun gune je susu pape. aku taklah pernah guna susu baby, kalau ada pon aku gune susu yang aku minum, Omega3. kesimpulannye belasah jelah susu pape. :P

.nina.z. said...

ko suh aku belasah je susu pe ye..
kang aku guna susu baby :p

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin