Monday, September 07, 2009

Hasil daripada cuti yang lama;

  1. Terhasilnya hasil seni yang tak seberapa nak profesional untuk customer Little Roses.



  2. Terhasilnya 2 jenis kuih Raya yang memang dibuat untuk makan di Hari Raya bernama London Almond dan Honey Cornflakes. (Resipi dah letak di MyResipi.com)



  3. ...dan terhasilnya seorang Aimi yang bersemangat waja nak pergi kerja esok. Eh, ye ke?


by,
Aimi A.Z yang sangat suka kalau hari bekerja ditukar kepada 4 hari seminggu sahaja...

2 comments:

.nina.z. said...

aimi,
almond london ko ni,
ko pake coklat yg jual kat kedai ke,
coklat yg ko wat sendiri..?

Aimi A.Z said...

hm, nih aku gune coklat yang mak aku jual tu. sedap sikit. :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin