Wednesday, November 25, 2009

F&F: Wedding Reception

So, kalau dah ada majlis nikahnya mestilah ada majlis resepsinya, kan? Sorry for the late updates. Hari tu terlebih free dan excited sampai tak menyempat-nyempat nak update, tapi ni pulak dah tak sempat-sempat nak update dek kerana kebusyan yang melampau. So, inilah hasilnya Majlis resepsi Farhana & Faiq di sebelah pengantin perempuan;

Bilik sang mempelai dan pelamin mereka


Raja & Ratu Sehari


Makan beradab. Dialog semasa gambar ni ditangkap;
"Farhana dah kahwin aku percaya, tapi Faiq dah kahwin aku tak percaya", kata Farah Adeela.



...dan semestinya kami berposing bersama dengan pengantin...


Mintak maaflah kepada korang yang lain yang takde gambarnya di sini. Aku pun tak tau kenapa gambar korang takde. Bukan aku taknak femeskan korang kat blog aku nih, tapi blog aku ni bukan femes pon. Kalau aku letak pon, takde maknenya. Hahahahahaha....... Nanti kalau blog aku ni dah femes, aku letak gambar korang banyak-banyak ye?


by,
Aimi A.Z yang taktau bila time dia nak kawin pulak, asyik pergi kenduri kawin kawan je...

2 comments:

farhana said...

tq also for this entry.....

Aimi A.Z said...

My pleasure~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin