Sunday, November 08, 2009

Jom berbisnes!

Apa yang saya buat setelah habis exam, test, kelas dan lain-lain? (walaupun ada satu lagi presentation and tak buat lagi apa yang ketua kumpulan suruh buat)

Buat apa lagi? Berbisnes la.

Memandangkan ada 2 jenis bisnes yang dibuat oleh Aimi A.Z, maka kedua-duanya tidak boleh diabaikan. So, jomlah kawan-kawan melawat-lawat Blogshop saya... :P


Macam-macam stok kain baru ditambah dan diupload. and jangan risau, mesti ada harga kawan-kawan and yang best lagi kawan-kawan boleh hutang dan bayar secara ansuran. Kalau tak beli pun takpe, takde paksaan. *ngehngeh*


Sekarang nih ramai kawan-kawan tengah nak mendirikan rumah tangga, so kalau korang nak door gift yang berupa coklat, korang tau kat mana nak cari aku.... :P



by,
Aimi A.Z yang percaya segala usaha kuat dan gigih akan membuahkan hasil. Yang penting berusaha. Betul tak kawan-kawan?

4 comments:

++ahlinujum++ said...

wei xmo sub kanbisnes ko kat aku??
meh2 aku jd dealer kat selatan hehe

Aimi A.Z said...

ha, buleh2... ko nak yang mane? hahahahha

AngahSayang2314 said...

wow berbisnes lak yer... apa pun good luck yer
kalu free jom singgah my blog

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin