Saturday, December 26, 2009

Abah & Umi's 27th Wedding Anniversary...

Bertempat di Restoran Muhibbah Seafood di TTDI, kami menyambut anniversary Umi & Abah. Mula-mula thinking of something Western or Seafood but at the end pilih seafood walaupun Shazni tak makan seafood. :P but, don't worry, there's always a chicken for Shazni. Oleh kerana kami dah pre-book & pre-order, so kami tak payah la nak tunggu lama untuk dapatkan makanan. Overall, the food was ok. and most importantly, takla mahal sangat pun. Sekali sekala nak tukar selera dan nak tukar suasana amat berbaloi. So, apa lagi pergi la Restoran Muhibbah Seafood.

Directions to go there;
Dari Putrajaya ikut LDP sampai depan OU masuk kanan, terus je sampai jumpa Balai polis kat kanan and CIMB kat kiri. Belok kiri kat CIMB then jalan sampai hujung jalan dan anda akan jumpa Restoran Muhibbah Seafood kat belah kiri anda. :P


The People


The Food


Everyone has a great time and a full stomach. but, most importantly, we are a big happy family. May this love & happiness will last forever. Amin.



by,
Aimi A.Z yang sangat suka itu sotong goreng tepung. Yummy~

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin