Saturday, December 05, 2009

December's Project

Selain bermain layang-layang, aku ada projek besar di bulan Disember ni. Ada tempahan coklat for Christmas Dinner dan aku bertanggungjawab untuk membuat decor untuk coklat. 600 kotak perlu disiapkan dalam masa seminggu. Riben dan decor tak cari lagi. Hari ni baru nak pergi cari, dan harap-harap dapat decor yang cantik-menarik dan tak payah susah payah nak gubah. or paling senang cari yang ready made so takyah lah gubah. tapi kan, problemnya dengan ready made adalah harganya yang mahal. Huhuhuhu...

Hm, I'm thinking of putting this christmas wreaths on top of my boxes, tapi tu pon kalau ader yang mini dan ikut pada harga jugaklah. ataupun, just put a cross-ribbon with Merry Christmas sign on it. Hm, what do you think?

Tengok la apa yang ada karang kan? Kedai nya pon tak tau kat mana. My collegue said ada kedai kat Petaling Street yang jual Christmas decor, but the exact location don't know where. Main redah je ni, harap-harap dapat, kalau tak tak boleh main layang-layang petang ni. Huhuhuhu...


by,
Aimi A.Z yang bangun awal gila pagi ni... (Sungguh kagum dengan diri sendiri)

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin