Sunday, December 06, 2009

Layang-layang Terbang Melayang di Bagan Lalang

Kalau hari tu layang-layang terbang melayang di taman layang-layang, Kepong, kali ni lokasinya berbeza. kali ni lokasinya di tepi pantai iaitu Bagan Layang, tetapi pemainnya tetap sama iaitu Aimi, Noni dan juga Wardah. Pantai kat Bagan Lalang walaupun tak secantik pantai di Terengganu tapi bolehlah kalau nak melepaskan gian untuk bermain di persisiran pantai. *grin*

Bagan Lalang

So, the main aktiviti mestilah main layang-layang. Tapi aktiviti sampingan mesti ada iaitu bergambar dan makan. Yups, makan. Walaupun gemuk, makan itu perlu untuk meneruskan hidup. Hehehe... So, sebelum korang tengok aksi kitorang bermain layang-layang, korang tengok kami melompat dengan jayanya...

Lompat jangan tak lompat...

Aksi-aksi kami bermain layang-layang di Bagan Lalang

...and that's it untuk hari ni. Tak tau bila lagi nak main layang-layang sebab bulan 12 nih jadual penuh dengan kenduri kawin. Maybe tahun depan pulak. lastly, untuk melengkapkan entri, terimalah gambar Aimi berlari untuk menerbangkan layang-layang. Have a good week, guys!

Aimi yang bersungguh-sungguh berlari...


by,
Aimi A.Z yang makan dengan kenyangnya selepas berlari main layang-layang. Ish3x...

2 comments:

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

Aimi A.Z said...

Thanks cik Anonymous.... tapi, siapakah anda? Majistret? Lawyer? ataupun bisnesman? Hahahahaha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin