Monday, January 18, 2010

Apa Itu ATV?

ATV adalah singkatan kepada All-Terrain Vehicle yang merupakan sebuah motor bertayar empat yang digunakan untuk aktiviti-aktiviti lasak. dan aku berpeluang menambah pengalaman bermain ATV pada hari Ahad yang lalu di Alang Sedayu, Gombak. Macam best, tapi lagi best kalau ada orang bawa ke track yang lagi best. Ni kitorang takde orang guide, so ikut jalan yang senang-senang je tapi itupon aku takut je bila kena turun bukit dengan menjunam. Apalah Aimi ni, tak mencabar langsung! Apa-apa hal pun aku dah merasalah main ATV. Yay!


So, inilah antara gambar-gambar yang sempat disnap.




...dan seperti biasa kehadiran memang mengecewakan. Tapi don't worry sebab aku dah tak kecewa pun. Aku dah mula faham tentang apa yang berlaku sebenarnya dan aku takkan complaint dah lepas ni. Sebab lepas ni mungkin aku jugak tergolong dalam golongan yang mengecewakan.



by,
Aimi A.Z yang nak pergi main basikal kat Taman Botani Sabtu ni, siapa nak ikut?

3 comments:

Sara AZ said...

nak ikut!!! *sambil kenyit-kenyit mata*

...NEXT entry "tak dpt menerbangkan layang-layang, kita lompat saje lah"

mugiwara said...

untung la ye....
sabtu ahad cuti...

Aimi A.Z said...

Ceh! siap kasik tajuk entri lagi. Yelah. :P

Enchek Mugi, memang untung. :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin